Najbolji seniori iz bijeljinskog “Sokola”

Tekvodno klub “Sokol” iz Bijeljine sveukupni je pobjednik na Prvenstvu Republike Srpske, na kojem se okupilo oko 370 takmičara iz 19 klubova.

Drugo mjesto pripalo je bijeljinskom Tekvondo klubu “Jopa”, a na trećem je klub “Ljubija” iz Ljubije.

Za najbolje seniore na Prvenstvu proglašeni su članovi bijeljinskog Kluba “Sokol” Radivoje Ristanović i Dejana Marković.

Predsjednik Tekvondo kluba “Sokol” iz Bijeljine Aleksandar Beštić rekao je Srni da je u kategoriji seniora prvo mjesto pripalo “Sokolu”, drugo Klubu “Jopa” iz Bijeljine, a treće “Zvorniku”.

U kategoriji kadeta najbolji je bio klub “Sokol”, drugo mjesto pripalo je zvorničkom Tekvondo klubu “Zvornik”, a treće “Derventi” iz Dervente.

“Najbolji kadet je Danilo Vukotić iz Ljubije, a najbolja kadetkinja Ana Mia Vukić iz Tekvondo kluba `Kozara` iz Prijedora”, rekao je Beštić.

On je naveo da je u kategoriji mlađih kadeta najbolji klub bio “Sokol”, zatim “Ljubija”, te “Jopa.

U kategoriji juniora prvo mjesto pripalo je “Sokolu” iz Bijeljine, drugo “Zvorniku” iz Zvornika, a treće “Jopi” iz Bijeljine.

Bijeljinski “Sokol” najbolji je bio i u kategoriji vrtićanci, drugo mjesto osvojio je klub “Jopa”, a treće Tekvondo klub “Ljubija” iz Ljubije.

Domaćin ovog takmičenja, koje je održano proteklog vikenda, je Tekvondo klub “Sokol” Bijeljina, a organizator je Tekvondo savez Republike Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.