Gavro Stjepanović nezavisni kandidat za načelnika opštine Ugljevik /VIDEO/

Političke partije i koalicije širom BiH opipavaju puls javnog mnjenja i predstavljaju svoje kandidate za načelnike ili gradonačelnike opština i gradova na predstojećim lokalnim izborima. Ima i onih koji su odlučili da se građanima predstave kao nezavisni kandidati. Tako će na predstojećim lokalnim izborima na podršku birača u Ugljeviku, po prvi put računati i nezavisni kandidat za načelnika ove majevičke opštine.

Nešto novo na političkoj sceni Ugljevika, po prvi put na predstojećim lokalnim izborima okušaće se nezavisni kandidat za načelnika ove majevičke opštine.

CIK je prije dva dana ovjerila kandidaturu Gavre Stjepanovica za nezavisnog kandidata za nacelnika opstine Ugljevik.

Govoreći o razlozima za kandidaturu ovaj ugledni privrednik, kaže da prioritet nije politika, već ekonomski napredak i bolji život građana.

Cilj je ističe Stjepanović prosperitet i razvoj ugljevičke opštine, gdje je napominje važna saradnja sa svim nadležnim institucijama, kako bi se stvorile realne mogućnosti za ostanak mladih u ovom kraju.

Gavro Stjepanović je vlasnik firme “Med impeks” iz Zabrđa kod Ugljevika,koja tradiciju uspješnog poslovanja baštini više od dvije decenije i čiji su se proizvodi našli na tržištima BiH i regiona. Ova firma koja se bavi proizvodnjom i prometom pčelarske opreme, trenutno zapošljava 24 radnika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *