Fudbaleri Radnika će spremno dočekati početak sezone /VIDEO/

Fudbaleri  Radnika završili su drugi ciklus priprema na Zlatiboru i vratili su se u Bijeljinu da treniraju kako bi  spremni  dočekali narednu takmičarsku sezonu. Podmlađeni tim vrijedno radi  kako se brojni odlasci ne bi osjetili  i kako bi Radnik mogao da se bori sa bogatijim ekipama Premijer lige za mjesto u gornjem dijelu tabele.

Devet dana na Zlatiboru protekla su u veoma kvalitetnom i napornom radu fudbalera. Trener Slavko Petrović akcenat je dao na fizičkoj pripremi igrača I ističe da je zadovoljan onim što su igrači prikazali na treningu I na pripremnim utakmicama.

Nakon duge pauze koju su imali jako je teško igrače vratiti u optimalnu formu do početka prvenstva. Nije ostalo još puno vremena ali će fudbaleri Radnika spremno dočekati početak sezone.

Podmlađenom timu Radnika cilj je završiti sezonu u gornjem dijelu tabele I izbjeći borbu za opstanak u Premijer ligi I stvoriti okosnicu tima koji bi se mogao kroz par godina boriti za Evropu.

Petrović je najavio I gostovanje Partizana u Bijeljini ali ističe da ne zna da li će to biti generalna proba pred početak Premijer lige kako ovih dana prenose lokalni mediji.

Naredne dvije sedmice Radnik nastavlja sa pripremama za narednu sezoni i početak koji je zakazan za 1. Avgust. U prvom kolu snage će odmjeriti u Tuzli sa FK Sloboda, a premijeru pred svojim navijačima će imati 8. Avgusta kada im  u goste dolazi Željezničar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *