Dodik u SDS ubacio crv sumnje, bitka za Bijeljinu se rasplamsava

Razgovaram sa svima kojima je u cilju razvoj Semberije, jer naši projekti moraju biti nastavljeni. Srpska demokratska stranka je naš jedini politički izbor.

Poručio je ovo gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić, nakon što je lider SNSD Milorad Dodik rekao da će on biti njihov kandidat i da je to “već završeno”.

Mićić nije odgovarao na naše pozive, pa smo ostali bez konkretnog odgovora. On je na svom Fejsbuk profilu objavio ovu kratku poruku kojom ne demantuje, ali ni ne potvrđuje Dodikove tvrdnje da je sve između njih dogovoreno.

Više nismo mogli saznati ni od ostalih članova SDS, jer, osim Mićića, na poziv nije odgovorio ni Mirko Šarović. Kao ni narodni poslanik SDS iz Bijeljine Tomica Stojanović.

Što se tiče funkcionera SDS, na telefon nam se javio jedino predsjednik Glavnog odbora SDS, Milan Miličević. Kratko je rekao da organi stranke nisu još raspravljali o kandidaturama za gradonačelnike i načelnike.

Od kada se Mićić s delegacijom SNSD sastao u hotelu u Laktašima spekulacije o saradnji ne prestaju. Misterija oko Miće Mićića, koji već danima demantuje saradnju s Dodikom, dok lider SNSD već drugu put javno govori da postoji saradnja s gradonačelnikom Bijeljiine, biće riješena tek poslije izbora, smatraju stručnjaci.

– Samo komentarisanje vezano za novu političku korupciju građanima stvara ojsećaj uznemirenosti. U svakom slučaju, očekuje nas izuzetno turbulentna i prljava politička godina. Situacija će se, u mjesecima koji slijede, sasvim sigurno usložnjavati – rekao je Kuzmanović,

Podsjećamo, Milorad Dodik je na Posebnoj sjednici NSRS izjavio je da opozicije više nema u Doboju, a potom je govorio o političkim kombinacijama u Bijeljini.

– Još sada kada Mićo pređe kod nas i bude naš kandidat za gradonačelnika… Samo da vas obavijestim da je to gotovo. Napadamo Bijeljinu! Sada će vjerovatno Mirko Šarović izbaciti Mićića iz SDS – rekao je Dodik na sjednici Narodne skupštine RS.

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *