Dodik: Očekujemo četiri delegata u Domu naroda /VIDEO/

Formiranje vlasti na niovu BiH sa strankama opozicije iz Republike Srpske bilo bi loše za BiH koja je neuspješna, nefunkcionalna i gotovo propala, poručuje Milorad Dodik i navodi da Republika Srpska mora jedinstvom da se predstavi na nivou BiH.

Lider SNSD Milorad Dodik očekuje da ova politička partija ima četiri delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH. Vidjećemo u srijedu, ali Prema onome šta smo razgovarali sa našim koalicionim partnerima to ne bi trebalo da bude problem, ali ne mogu reći sa sigurnošću, kaže Dodik.

On je ponovio da je zato važno da SNSD ima četiri kandidata da bi se tamo moglo na najbolji način zaštiti interes Republike Srpske što SNSD radi na najbolji način.

Pravljenje koalicije opozicionih partija Republike Srpske sa SDP za BiH nivo usporilo bi proces verifikacije nadležnosti Srpske i poništilo izbornu volju naroda, smatraju lideri stranaka vladajuće koalicije u Srpskoj.

Milorad Dodik je danas ponovio da Republika Srpska neće BiH kreiranu u ambasadama SAD i Velike Britanije, zemalja koje su uvijek bile protiv Srpske i urušavali je do mjere da ne može da postoji.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *