Dodik: O poziciji Srpske ne mogu da odlučuju oni koji je ne razumiju /VIDEO/

U Beogradu je danas održana tematska tribina pod nazivom “Srpska se brani i u Srbiji” na kojoj je promovisan zbornik radova “Srpska se brani i u Srbiji: Deset beogradskih tribina o RS 2021–2022.”. Ponekad djeluje da su stvari završene, ali nacionalna pitanja na Balkanu nisu gotova, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u obraćanju na tribini.

Imajući u vidu trenutna dešavanja u svijetu i ono kako ih mi razumijemo i koliko uspješno pojektujemo našu političku poziciju sada, od toga će nam zavisiti i budućnost, rekao je Dodik.

Mi smo upozoravali na anti-dejtonska dešavanja. Sada djeluje da smo stali “vragu za vrat”. Danas su ostale određene vrijednosti za RS, koje su dovoljne da nastavimo svoju političku borbu. Srpska danas ima više onih koji je razumiju, nego što je to bilo u prošlosti – dodaje Dodik.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da odluka Kristijana Šmita o suspenziji Zakona o nepokretnoj imovini Srpske neće biti poštovana i da on nema pravo da nameće bilo kakve akte Srpskoj.

Predsjednik RS Milorad Dodik čestitao je svim građanima Republike Srpske 31 godinu od donošenja prvog Ustava Srpske, ističući da danas treba svi da budu ponosni na sve one koji su stvarali Republiku i one koji su je razvijali.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *