Dodik: Međunarodna zajednica unosi ozbiljan nered u BiH /VIDEO/

Međunarodna zajednica unosi ozbiljan nered u BiH, izjavio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.Predsjednica Srpske Željka Cvijanović kaže da vjeruje da će doći vrijeme kada će predstavnici međunarodnog faktora shvatiti da se BiH ne treba čuvati silom, već prevashodno unutrašnjim dijalogom u kome će stranci biti samo podrška.

Predsjednica Srpske ističe da je nedopustivo i neprihvatljivo strano nametanje rješenja i receptura, te posmatranje BiH onako kako nikada ne bi prostor u kojem oni žive.

Osvrćući se na nedavnu intervenciju italijanske Ambasade u Sarajevu da spriječi Kristijana Šmita u donošenju odluke o finansiranju izbora u BiH, Cvijanovićeva je rekla da nije bitno da li su to uradili Italijani ili neko drugi, napomenuvši da predstavnici međunarodnog faktora na tom planu generalno nisu saglasni i da nema jedinstvenog stava.

Odgovarajući na pitanje Srne da prokomentariše izjavu Mirka Šarovića, da jedino što on ne može a to je, kako kaže, da obmanjuje narod kao što to radi aktuelna vlast, predsjednica Srpske kaže da je lako provjeriti šta je iza koje vlasti ostalo, te da je svima poznato da je iza SDS-a i PDP-a ostajala pustoš.

Vrijeme ove i njegove vlasti su dvije mnogo različite stvari, zaključila je predsjednica Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *