Đokić: Trniniću ne miješaj privatne nesporazume sa politikom

Juče je iz stranke Ujedinjena Srpska javnosti upućeno saopštenje u kom je navedeno da je Radosav Đokić, odbornik u Skupštini grada Bijeljina, fizički napao kolegu iz lokalnog parlamenta Milana Trninića.

Saopštenje za javnost odbornika PDP Radosava Đokića prenosimo u cjelosti:

“Nakon što je juče uvaženi kolega Trninić partijskim saopštenjem pokušao ispolitizovati naš privatni sukob, moram se obratiti javnosti da bih okončao medijske špekulacije.

Prije svega, moje poznanstvo sa uvaženim kolegom Trninićem traje već duže vrijeme, a među nama postoje samo obaveza koje on ima prema meni, a ne ja prema njemu, jer sam ja njemu više puta u životu pomagao i on to zna.

Meni je kao čovjeku žao što je do svega ovog došlo. Međutim, smeta mi i politizacija našeg privatnog sukoba, a kao što se nikada nisam krio iza bilo koga, tako neću raditi ni ovoga puta.

Pozivam institucije Republike Srpske da odrade svoj posao i da valjano utvrde šta se zaista desilo, te da pravično odgovara svako za svoja (ne)djela.

Učesnik sam Otadžbinskog rata, privrednik koji živi od svog rada i izdržava porodicu punih 30 godina, a u politici sam prije svega da pomognem onima kojima mogu i koliko mogu. 

Zbog toga još jednom pozivam uvaženog kolegu Trninića da ne zloupotrebljava naš privatni sukob u političke svrhe, jer naš sukob niti je bio u Skupštini grada, niti ima bilo kakve veze sa politikom. Način na koji je saopštenjem pokušao javnost dovesti u zabludu govori o njegovim pravim motivima. 

Ponoviću da pozivam institucije Republike Srpske da odgovorno obave svoj posao i sankcionišu svakog onako kako je zaslužio. Uostalom, ako je najveći problem društva sukob uvaženog kolege Trninića i mene, onda ovo društvo i država i nemaju nikakvih problema. A neće biti da je tako… 

S poštovanjem, Radosav Đokić

(desavanjaubijeljini.com)

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *