Kineski “Šandong” gradi brzu saobraćajnicu od Požarevca do Golupca /VIDEO/

Vučić je najavio da će na Evropskom forumu na Bledu imati brojne razgovore, i da će, kao jedini političar iz regiona, učestvovati na panelu u evropskom formatu. Vučić je na pitanje šta očekuje od Foruma na Bledu na kojem će učestvovati i s kim će se sastati, odgovorio da će imati važan panel.

Predsjednik Srbije je kazao da nije doneo odluku da li će prisustvovali ustoličenju mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju 5. septembra, za koje je dobio poziv, navodeći da ta će njegova odluka biti zasnovana na političkim argumentima, kao i da ne želi da izaziva dodatne teznije.

Vučić je prisustvovao  potpisivanju Ugovora  o izgradnji brze saobraćajnice od  auto-puta Beograd-Niš (petlja Požarevac) do Golupca. “Za tri godine ići ćemo od Beograda do Gradišta za sat vremena, do Golupca za sat i 15 minuta”, rekao je Vučić. Vrijednost radova je 337 miliona evra, a  radovi će biti okončani u novembru 2024. godine.

Aleksandar Vučić danas je rekao da će ubro početiradovi i na izgradnji brze saobraćajnice Šabac -Loznica, te da se radi  obilaznica  oko Beograda.

Vučić je izjavio da će probna proizvodnja u Linglong fabrici u Zrenjaninu početi u novembru, a ona prava u martu naredne godine, kao i da je to važno da bi srpski radnici počeli da rade.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *