Da li su pojedine stranke unutar Koalicije, koju čini 10 stranaka, zatajile ? /VIDEO/

Šta se dogodilo i ko je zatajio na izborima u Bijeljini, pitanje je o kojem se i dvije sedmice nakon održanih lokalnih izbora komentariše u semberskim krugovima. Zajednički kandidat Mićo Mićić nije izabran za gradonačelnika, iako je imao podršku SNSD-a odnosno deset stranaka ukupno okupljenih u Koaliciji. Prvi su sa analzom počeli u bijeljinskom SNSD-u gdje ih nenajavljeno posjetio potpredsjednik stranke Radovan Višković. Mediji su objavili da je Višković došao u Bijeljinu nakon što su pojedinci iz ove stranke  navodno u kampanji za protekle lokalne izbore djelovali suprotno stavovima stranke koja im je omogućila da budu direktori i funkcioneri.

Ko je kriv za loš izborni rezultat i gubitak gradonačelničke fotelje koalicionog kandidata  Miće Mićića u Bijeljini, jedno je od pitanja koje se sve češće pominje u lokalnim krugovima. Da li su pojedine stranke unutar Koalicije koju čini 10 stranaka zatajile i da li glavnu odgovornost snosi i najveća stranka u Koaliciji SNSD u čijim redovima su nakon izbora počele međusobne prozivke za loš izborni rezultat?

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je da je u Gradskom odboru ove stranke u Bijeljini izvršena prva preliminarna analiza izbornih rezultata u ovom gradu, gdje je partija postigla dobar rezultat i imala dobar rast.Višković je naveo da zajednički kandidat Mićo Mićić nije izabran za gradonačelnika, iako je imao podršku SNSD-a.

Tamo gdje bude potrebno da se provedu unutrastranački izbori, biće provedeni bez ikakvog stresa, ljutnje, istakao je Višković.

Podsjetimo, Višković je i sredinom oktobra mjeseca ove godine bio u posjeti bijeljinskom SNSD-u . I tada se pominjala smjena predsjednika bijeljinskog SNSD-a, čije su pojedine  stranačke  kolege  pred Viškovićem otvoreno tražili njegovu smjenu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *