Čubrilović: Očekujemo da postanemo parlamentarni u cijeloj regiji

Predsjednik Demokratskog saveza /Demos/ Nedeljko Čubrilović izjavio je na predstavljanju programa i kandidata stranke u Bijeljini da u ovom gradu i cijeloj regiji očekuju da postanu parlamentarna stranka.

“Prvi put od osnivanja Demos izlazi na lokalne izbore i bijeljinska organizacija i cijela regija uradila je veliki posao, zbog čega očekujemo dobar odziv građana i njihovu podršku da postanemo parlamentarna stranka u ovim lokalnim zajednicama”, rekao je Čubrilović novinarima.

On je istakao da tokom izbora očekuje fer i demokratsku proceduru, a od kandidata Demosa da opravdaju povjerenje stranke u političkom smislu i povjerenje građana u lokalnim zajednicama.

Čubrilović je podržao i zajedničke kandidate za gradonačelnika Bijeljine i načelnike opština u ovoj regiji.

“Očekujemo da ti zajednički kandidati budu i pobjednici na izborima i da dobijemo stabilnu vlast u svakoj lokalnoj zajednici, pogotovo u Bijeljini, koja je jedan od najvažnijih centara Republike Srpske. Jako nam je važno da ovdje budemo dio skupštinske većine preko koje ćemo moći uticati na dalji razvoj grada”, poručio je lider Čubrilović.

Nosilac odborničke liste Milan Dakić rekao je da Demos u Bijeljini očekuje osvajanje četiri odbornička mandata i da su svoj program tokom kampanje posvetili i predstavili sugrađanima.

Na predstavljanju odborničkih kandidata Demosa, koje je održano u bijeljinskom Centru za kulturu, kandidat Čedomir Stojanović rekao je da je sedmicu prije lokalnih izbora ova stranka uvjerena da će osvojiti 7.000 glasova u Bijeljini i 10.000 glasova u regiji.

“Ova kampanja je specifična i teška, pogotovo za partiju koja je skoro osnovana, ali uspjeli smo predstaviti svoj identitet. Građani su nas prepoznali i očekujemo da nas podrže na izborima”, istakao je Stojanović i poželio građanima Republike Srpske da zadrže zdravlje, te iz pozvao da izađu na izbore i podrže Demos.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *