Zildžović: Duel sa Slobodom nam znači šest bodova

Danas je održava redovna press konferencija gdje su se obratili šef stručnog štaba Adnan Zildžovi, Bojan Marković i Dušan Babić.

“Proteklih 15-ak dana smo iskoristili radno, imali smo još i utakmicu entitetskog kupa, u kojoj smo zasluženo pobijedili.

Dobili smo dobru ekipu Drine u Zvorniku sa 2:0. Nismo eksperimentisali, igrali smo realno sa našom najboljom postavom. U timu je dobra atmosfera, dobro se trenira.

Utakmica sa Slobodom je utakmica koja nam znači šest bodova. Možemo reći da je utakmica za šest bodova jer je Sloboda najbliže toj poziciji na kojoj mi želimo završiti ovu takmičarsku sezonu”, istakao je trener našeg tima pa dodao:

“Očekujem zahtjevnu utakmicu, postavićemo se kao i u utakmici sa Borcem jer mi nemamo niti prostora, niti mogućnosti, a i lično ne volim da kalkulišem.

Od prve minute ćemo se postaviti kao tim koji želi doći do nova tri boda koja bi nas približila tom zasmišljenom mjestu, a to je pozicija broj 10”. 

Bojan Marković najavio je utakmicu sa Slobodom:

“Očekujem tešku utakmicu. Znamo da Sloboda ima kvalitetnu ekipu, kvalitetne pojedince, ali mi smo ovu pauzu dobro iskoristili da se što bolje spremimo za ovu utakmicu. Očekujem da će sutra svaki igrač koji izađe na teren dati sve od sebe da upišemo tri boda koja bi nas približila našem cilju”, istakao je Marković.

Dušan Babić obratio se sljedećim riječima:

“Idemo na pobjedu. Radimo dobro, trenirano dobro, igramo dobro što je najbolje od svega, ali eto… Nadam se i tom dobrom rezultatu. U prethodnih par kola nas sreća baš nije poslužila iako smo igrali i radili dobro. Idemo ka cilju, da se do polusezone što više približmo poziciji koja nam osigurava opstanak, pa ćemo dalje vidjeti”, dodao je Babić.

(FK Zvijezda 09)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *