Završno predstavljanje odborničkih kandidata SNSD u Novoj Janji /VIDEO/

Završni dio kampanje i posljednje obraćanje SNSD je danas održao u Novoj Janji gdje su se zahvalili svim članovima i aktivistima koji su učestvovali u predizbornoj kampanji.

Znajući šta je naš cilj i pravac, mi smo u tom pravcu i vodili našu predizbornu kampanju, poručio je sa današnjeg skupa nosilac liste SNSD-a Nedeljko Ćorić.

Nova Janja je strateško mjesto za svaez nezavisnih socijaldemokrata. U narednom periodu popravićemo uslove života ljudi koji žive u tom naselju, poručeno je sa današnjeg skupa.

Kandidati SNSD-a za odbornike u Bijeljini  najavili su pomake za bolji život mještana u naselju Nova Janja koji može biti obezbijeđen samo sinergijom lokalne i republičke vlasti.

Stanislav Milošević kandidat za odbornika iz Nove Janje, ukazao je na nekoliko najvećih problema mješatana.

Odmah na početku kampanje poručivali smo nećemo praviti masovne skupove, zdravlje građana nam je najvažnije. Zato smo bili opredjeljeni za manje skupove na kojima smo razgovarali sa građanima o njihovim problemima. Zato smo i danas u Novoj Janji da čujemo kako možemo pomoći, rekao je Aleksandar Đurđević, knadidat za odbornika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *