Preventivna akcija “Kako se zaštiti od virusa korona” /VIDEO/

Preventivnu akciju “Kako se zaštiti od virusa korona” organizovali su danas u centru grada kandidati za odbornike u Skupštini grada Bijeljina sa liste SNSD-a, ljekari Nemanja Janković, Stojanka Nikolić, Nada Stančić, Aleksandar Stevanović i Stanislav Milošević.

Oni su građanima Bijeljine dijelili zaštitne maske i letke sa uputstvima o načinu ponašanja u vrijeme epidemije virusa korona, saopšteno je iz Pokreta “Uspješna Srpska”.

“Na letku je jednostavno uputstvo sa stavkama koje, ako budemo poštovali, u velikoj mjeri ćemo spriječiti širenje zaraze virusom korona. Pandemija kovida 19 je globalni problem koji je već ostavio traga u svim sferama našeg društva – od zdravstvenih, ekonomskih, preko socijalnih, do psihičkih”, rekao je Janković.

On je istakao da se samo odgovornim ponašanjem svakog pojedinca može riješiti ovaj problem i sačuvati mnogi životi, koji potencijalno mogu biti ugroženi u narednom periodu.

Odbornički kandidati sa liste SNSD-a pozvali su građane da se ne plaše izlaska na izbore jer su, kako se navodi u saopštenju, na svim izbornim mjestima obezbijeđene maksimalne mjere zaštite.

“Svoj glas dajte ljudima koji će ozbiljno i odgovorno voditi naš grad”, poručili su odbornički kandidati SNSD-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *