Zagreb: Otac usmrtio troje djece /VIDEO/

Događaj u tagrebačkim Mlinovima potresao je danas region. Tragedija se dogodila noćas.

Troje maloljetne djece ugušio je otac u stanu u Zagrebu. Nakon što je ubio svoju djecu, pokušao je da izvrši samoubistvo trovanjem. Odmah je prebačen u KBC “Sestre milosrdnice”, gdje su mu se ljekari borili za život i sada je stabilno.

Policajci su na mjestu tragedije zatekli tri tijela djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina, te sina od četiri godine.

Grubišić Požar ponovila je dosad poznate detalje zločina u zagrebačkim Mlinovima, dodavši kao kako policija nije dosad imala saznanja o porodici niti je u njoj ikada bila pružena intervencija.

Da bi nešto strašno mogao napraviti, kako piše “Jutarnji”, otac je najavio u statusu na “Fejsbuku”. Na društvenim mrežama ostavio je oproštajno pismo. Napisao je: “Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu”.

Pedesetšestogodišnjem austrijskom državljaninu, koji je osumnjičen da je ubio troje svoje maloljetne djece, može biti izrečena kazna zatvora od 50 godina. Hrvatski mediji navode da je riječ o Haraldu Kopizu, Austrijancu iz Beča koji živi i radi u Zagrebu. Radio u uglednim austrijskim lizing kućama, a u Beču ima svoju konsultantsku firmu.

 Mediji prenose da je majka ubijene djece u Zagrebu rodom iz BiH

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *