Vučević podneo prijavu protiv Vučića; Vučić: Ja sam spreman /VIDEO/

Vučević je novinarima ispred Tužilaštva rekao da su preko svog pravnog zastupnika predali krivičnu prijavu, u kojoj su pobrojali navode koji su se konstantno posljednjih dana pojavljivali u medijima, ali i predstavnike nekih opozicionih stranaka, koji Vučića i Vulina dovode u vezu sa kriminalnom grupom Belivuk-Miljković.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman tokom saslušanja o Belivukovoj grupi bude tokom saslušanja sve vrijeme priključen na poligraf. Ponovio je da u slučaju Belivuk FBI nije imao nikakvu ulogu i rekao da se prije dva dana tim povodom čuo sa Nebojšom Stefanovićem i da ga je pitao o kakvoj ulozi FBI je govorio.

U krivičnoj prijavi, kako je rekao Miloš Vučević, traže od tužilaštva da procijeni da li je nadležno za ovaj slučaj i ko je nadležan, te da utvrdi sve činjenice i da javnost Srbije dobije odgovor, odnosno, ištnu

Ispred Tužilaštva u Nemanjinoj prisutni su bili i građani koji su došli da pruže podršku Vučeviću i predsjedniku Vučiću, među kojima je i predsjednik Udruženja nestalih, ubijenih, kidnapovanih na KiM Simo Spasić. Takođe, prisutan je bio i veliki broj medijskih ekipa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *