“Vrtić je i moje pravo” /VIDEO/

Grad Bijeljina, odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u saradnji sa dječijim vrtićem Čika Jova Zmaj organizovao je radionicu za vaspitače, u sklopu projekta “Vrtić je i moje pravo”. Tema radionice bila je “Značaj Agende 2030 u procesu uspostavljanja inkluzivnog društva”.

Cilj održane radionice za 24 zaposlena u vrtiću Čika Jova Zmaj, jeste podizanje svijesti o značaju i lokalizaciji Agende 2030 i ciljeva održivog razvoja, kako bi zapsoleni bili animirani da se uključe u aktivnu realizaciju ovog projekta kroz svoj rad. Radionicu je vodila Ankica Todorović iz gradskog odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

Današnja radionica sa vaspitačima jedna je od aktivnosti koji Grad Bijeljina – realizuje u saradnji sa JU Dječijim vrtićem “Čika Jova Zmaj”, Udruženjem građana za promociju obrazovanja Roma “Otaharin” i udruženjem “porodični krug”, a u sklopu projekta Vrtić je i moje pravo.

Projekat “Vrtić je i moje pravo” podržan je sredstvima Finansijskog mehanizma za podršku projektima integrisanog i održivog lokalnog razvoja u Republici Srpskoj, koji je uspostavljen kroz zajedničku saradnju Ministarstva finansija Republike Srpske, Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, Vlade Švajcarske i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 68.000 maraka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *