Vrtić “Čika Jova Zmaj” proslavio krsnu slavu /VIDEO/

Krsnu slavu Sv. Arhangela Mihaila zaštitnika ustanove, zaposlenih I djece koja borave u Dječijem Vrtiću “Čika Jova Zmaj” proslavila je ova obrazovna ustanova. Ovom prilikom istaknuti su značajni rezultati rada, a  slavsku svečanost upotpunila je priredba mališana koju su pripremili gostima.

Lomljenjem slavskog kolača u  prisustvu velikog broja zvanica, prijatelja, saradnika, zaposlenih I najmlađih koji pohađaju Dječiji Vrtić “Čika Jova Zmaj”, proslavljena je krsna slava Sveti Arhangel Mihailo. Govoreći o pozitivnim rezultatima rada I onome sto je ovaj vrtić postigao u prethodnom periodu, direktor Slaviša Vujanović podsjetio je da se mnogo radilo na proširenju kapaciteta, pa su u jednoj godini otvorena čak dva nova objekta,  tako da sada ova javna ustanova broji okuplja oko 800 mališana.

Dvadeset treću godinu zaredom, kum slave je direktor Centra za socijalni rad Bijeljina Milorad Sofrenić kome je izuzetna čast zbog dugogodišnje tradicije kumovanja.

“Skupština se trudi da se djeca u javnom i privatnom vrtiću izjednače i da imaju ista prava, da je cijena koštanja ista ili identična. To su neki pravci u kojima trebamo djelovati. Svakako da je podrška od prvog dana mog mandata bila prisutna i sigurno da ćemo tako i nastaviti“, rekao je Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *