Vrijedna donacija bijeljinske bolnice Poljoprivredno-medicinskoj školi /VIDEO/

Direktor bijeljinske bolnice prof. dr Zlatko Maksimović, danas je prilikom posjete Poljoprivrednoj i medicinskoj školi u Bijeljini uručio dva bolnička kreveta, kao donaciju za opremanje kabineta za praktičnu nastavu.

Pošto su u kabinetu za obavljanje prakse srednje medicinske škole u Bijeljini nedostajali moderni bolnički kreveti, na kojima bi se buduće medicinske sestre i medicinari što kvalitetnije obučavali, direktor ove obrazovne ustanove obratio se menadžmentu bijeljinske bolnice, koji im je, kao i mnogo puta do sada, izašao u susret.

Novim poklonom najzadovoljniji su svakako učenici, koji će od danas naučiti više u smislu upotrebe savremenih sredstava prilokom njege pacijenata u bolničkim uslovima.

Predstavnici ove dvije zdravstvene ustanove sarađuju već godinama u nazad, a pošto medicinski kadar, posebno medicinske sestre, postaje deficitarno zanimanje, dogovorena je saradnja i po tom pitanju.

Maksimović je dodao da će, ukoliko bude potrebno, bolnica obezbijediti nedostajući nastavni kadar, kako bi nastava za pomenuta zanimanja mogla da se odvija redovno i kvalitetno.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *