Višković: Usaglašeno sedam zaključaka

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da su danas vlade Srpske i Federacije BiH /FBiH/ usaglasile sedam zaključaka, a jedan se odnosi na zabranu izvoza oblovine iz BiH.

“Drago mi je što smo postigli zaključak da Savjet ministara donese odluku o trajnoj zabrani izvoza trupaca iz BiH”, rekao je novinarima Višković nakon zajedničke sjednice vlada Republike Srpske i FBiH.

On je istakao da je usaglašeno da BiH zajednički učini sve da bude onemogućeno skladištenje nuklearnog otpada na Trgovskoj gori u Hrvatskoj.

NIKŠIĆ: ZAJEDNIČKI RADITI ZA DOBROBIT GRAĐANA

Premijer Federacije BiH /FBiH/ Nermin Nikšić izjavio je danas da je važno da građani u BiH vide da vlade FBiH i Republike Srpske intenzivno i zajedniki rade kako bi bili riješeni postojeći problemi u BiH.

“Zahvaljujem Vladi Republike Srpske i premijeru Radovanu Viškoviću na inicijativi i današnjem domaćinstvu, ali i ministrima u mojoj vladi da bude održana ova sjednica”, rekao je novinarima Nikšić nakon zajedničke sjednice vlada Republike Srpske i FBiH u Banjaluci.

On je istakao da je veoma bitno da bude zabranjen izvoz oblovine iz BiH, te da bude onemogućeno skladištenje nuklearnog otpada na Trgovskoj gori u Hrvatskoj na granici sa BiH.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *