Višković: Radićemo na povećanju penzija

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je danas u Banjaluci da je poboljšanje položaja i standarda penzionera među najvažnijim prioritetima u radu Vlade koja će, kao i do sada, u zavisnosti od budžetskih mogućnosti, raditi na povećenju penzija i poboljšanju ukupnog položaja penzionera u Republici Srpskoj.

Na sastanku sa delegacijom Udruženja penzionera Republike Srpske, istaknuta je veoma dobra saradnja između Vlade i Udruženja penzionera, te je razgovarano o mogućnostima daljeg unapređenja položaja i materijalnog standarda najstarije populacije u Republici Srpskoj.

Istaknuto je da se program banjske rehabilitacije penzionera odvija prema planu i bez zastoja, te da je Vlada Republike Srpske u budžetu obezbijedila sredstva za ove potrebe, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Premijer Višković upoznao je delegaciju Udruženja penzionera Republike Srpske, koju je predvodio predsjednik Udruženja Ratko Trifunović, o aktuelnoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH, a tokom sastanka razmijenjena su mišljenja i o drugim aktuelnima pitanjima.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Skupštine Udruženja penzionera Republike Srpske Slobodan Brdar, kao i direktor Fonda PIO Republike Srpske Mladen Milić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *