Narednih dana promjenljivo, sa pljuskovima

U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo vrijeme, povremeno sa pljuskovima, dok će na jugu Hercegovine ostati suvo i sunčano, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Promjenljivo i toplo biće sutra, uz smjenu sunčanih perioda sa povremenim pljuskovima sa grmljavinom, a biće uslova za lokalne nepogode sa grmljavinom, pogotovo na sjeveru.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od 15 do 21, u višim predjelima od 11, a maksimalna od 27 do 32, te u višim predjelima od 22 stepena Celzijusova.

U četvrtak i petak, 6. i 7. jula, u prvom dijelu dana biće sunčano i toplo, a zatim se očekuje razvoj oblaka koji donose pljuskove sa grmljavinom.

U petak će ponegdje biti uslova i za lokalne nepogode sa grmljavinom, naročito na sjeveru i ponegdje u centralnim predjelima.

Minimalna temperatura vazduha u četvrtak iznosiće od 16 do 21, u višim predjelima od 11, a maksimalna od 27 do 33, te u višim predjelima od 23 stepena Celzijusova.

U petak će minimalna temperatura biti od 16 do 21, a maksimalna od 24 na sjeverozapadu do 31 na istoku i jugu, u višim predjelima od 20 stepeni Celzijusovih.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *