Uručena didaktička sredstva osnovnoj školi u Velikoj Obarskoj

Aktiv žena SNSD-a Bijeljina nastavio je kampanju kroz humanitarnu misiju i odbornički kandidati ove stranke posjetili su danas Osnovnu školu “Petar Petrović Njegoš” u Velikoj Obarskoj i darovali didaktička sredstva za djecu predškolskog uzrasta, prvačiće i djecu sa smetnjama u razvoju.

“Izuzetno sam ponosna što na našoj odborničkoj listi imamo dobre kandidate i žene koje lako detektuju i rješavaju probleme, a kao najnoviji dokaz je i posjeta školi u Obarskoj, gdje smo uručile neophodan didaktički materijal”, istakla je predsjednik Aktiva žena bijeljinskog SNSD-a Tanja Bošnjaković.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je na čelu ove škole žena i najavila da će SNSD posebnu pažnju posvetiti školama i djeci na seoskom području.

Odbornički kandidat SNSD-a Milanka Đukić iz Obarske istakla da je u ovom semberskom naselju oduvijek izražen timski rad i da je, zahvaljujući tome, mnogo i urađeno, posebno na uređenju školskog objekta i dvorišta.

“U toku su radovi na fiskulturnoj sali, što će stvoriti optimalne uslove za odvijanje nastave i razvoj djece”, istakla je ona.

Odbornički kandidat Vanja Kusmuk Orbović je izrazila zadovoljstvo što će donirani materijal dobrodoći u izvođenju nastave, ali i obradovati najmlađe.

U ime škole “Petar Petrović Njegoš”, zahvalnost ženama bijeljinskog SNSD-a izrazila je direktor Mira Savić, koja je rekla da je to nastavak dobre i kontinuirane saradnje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *