Ujedinjena Srpska: Građani da sutra na trgu iskažu nezadovoljstvo radom gradonačelnika

Iz bijeljinskog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske očekuju da će građani sutra na gradskom trgu u Bijeljini iskazati svoje nezadovoljstvo načinom na koji gradonačelnik LJubiša Petrović vodi grad.

“Nekoliko puta pokušali smo skrenuti pažnju gradonačelniku da je vrijeme da se uradi nešto konkretno i korisno u našem gradu, a u prvih 100 dana upravljanja gradom on nije imao nijedan sastanak sa predstavnicima republičkih institucija na temu kapitalnih projekata”, saopšteno je iz Gradskog odbora Ujedinjene Srpske.

U saopštenju je navedeno da se gradonačelnik doticao raznih tema i prepucavanja, ali sa takvim načinom rada nije daleko dogurao.

“Očigledno da gradonačelnik Petrović još živi u trenutku slave kada je odabran za tu funkciju, ali joj se još nije priklonio. Očekujemo da će se zadovoljstvo građana gradonačelnikovim upravljanjem najbolje iskazati sutra na gradskom trgu”, poručili su iz Ujedinjene Srpske u Bijeljini.

SNSD, odnosno Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” pozvala je sve građane Bijeljine da sutra dođu na gradski trg u 17.00 časova i tako iskažu svoje nezadovoljstvo zbog nerada gradonačelnika.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *