Uhapšen državljanin Srbije zbog prevara u Srpskoj

Pripadnici Policijske stanice Modriča uhapsili su I.S. Državljanina Srbije iz Bogatića. Uhapšen je zbog sumnje da je u Novom Gradu izvršio krivično djelo prevara, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

I.S. je, na osnovu potrage koju je raspisala Policijska uprava Prijedor, uhapšen u nedjelju, 19. Januara, i predat je pripadnicima Policijske stanice Novi Grad.

Utvrđeno je da je I.S. dan ranije u sportskoj kladionici u Novom Gradu nakon više uplata tiketa i isplate dobitaka doveo u zabludu radnicu da sačini više tiketa u iznosu od 2.100 KM koje će, navodno, naknadno uplatiti.

“Radnica je to i učinila, nakon čega je osumnjičeni iskoristio njenu nepažnju i napustio objekat sportske kladionice ne uplativši navedeni iznos”, naveli su iz policije.

Policija je utvrdila da je osumnjičeni tokom decembra i u januaru ove godine u Banjaluci i Bijeljini izvršio tri prevare.

Radi se na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će protiv lica I.S. Nadležnim tužilaštvima biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.

(Nezavisne)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *