Ugljevik: Ultramaratonac Mladen Stevanović sportista godine

Ultramaratonac Mladen Stevanović proglašen je za najboljeg sportistu Ugljevika za prošlu godinu.

Na manifestaciji “Izbor sportiste godine”, koja je večeras održana na platou ugljevičkog Centra za kulturu, Stevanović je u obraćanju prisutnima rekao da je ovo veliko priznanje koje ga motiviše za nove uspjehe i zahvalio prijateljima koji su ga svojim uspjesima podstakli da bude bplji sportiosta i bolji čovjek.

„Priznanja su motiv više i meni i drugim mladim ljudima da budu posvećeni i istrajni u sportu“, naveo je Stevanović.

Nagrade najuspješnijima dodijelili su načelnik Ugljevika Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Zoran Lazić.

Perić je na svečanosti ocijenio da je Ugljevik grad mladih i sporta, a da su uspjesi sportista primjer najmlađima da žive na zdrav način.

“Naša uloga je da ističemo najbolje, a Mladen Stevanović je nadmašio svoju lokalnu zajednicu i hvala mu za sve što čini u radu sa mladima”, rekao je Perić.

Živan Marković iz Košarkaškog kluba “Rudar” je najuspješniji sportski trener opštine Ugljevik za prošlu godinu.

Sara Mićić iz Streljačkog kluba “Rudar S” i Ivan Milovanović član Auto-karting kluba “Optima-motorsport” najuspješniji su sportisti u mlađim kategorijama.

Fudbalski klub “Strijelac” iz Tutnjevca najuspješniji je sportski klub ove opštine za proteklu godinu, a posebno priznanje za ostvarene rezultate u prošloj godini u radu sa mlađim kategorijama dodijeljeno je Džudo klubu “Rudar”.

Najuspješniji sportski radnik je Stefan Đukić, savezni fudbalski sudija Prve lige Republike Srpske.

Dobitnici zahvalnica za mlade perspektivne sportiste su Dušan Jevtić, Nikola Marinković, Lazar Lazić, Božana Radivojević, Vanja Todorović i Božidar Dimitrić koji im je uručio službenik za sport i fizičku kulturu opštine Ugljevik Nedeljko Zarić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *