Ugljevik: Uloženo 2,5 miliona KM za uređenje putne infrastrukture /VIDEO/

Na području opštine Ugljevik  u  prošloj godini uloženo je oko  2,5 miliona maraka iz lokalnog budžeta za uređenje putne infrastrukture, asfaltirani   su putevi u ruralnim sredinama, a nastavlja se  sa uređenjem ulica u centru grada i predgrađu. Načelnik opštine Vasilije Perić najavljuje i rješavanje stambenih problema za višečlane porodice ali i socijalno ugrožene.

U opštini Ugljevik tokom ove godine biće nastavljena realizacija započetih projekata u predhodnom periodu. Infrastrukturni projekti ,  stambena izgradnja i pomoć privrednicim i poljoprivrednicima  biće prioritet u radu Vasilija Perića , načelnika koji je potvrdio  svoj šesti mandat na čelu ove lokalne zajednice.

Opština Ugljevik jedna je od rijetkih lokalnih zajednica u Srpskoj koja je riješila problem stambenog zbrinjavanja boračkih kategorija. Pored toga na početku svake godine za Božić daruje sa  po 100 KM za 296 porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida šeste kategorije i nezaposlenih demobilisanih boraca od šeste do desete kategorije.

U odbrambeno-otadžbinskom ratu poginuo je 301 borac Vojske Republike Srpske iz Ugljevika, a 238 njihovih porodica živi na području ove lokalne zajednice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *