Ugljevik: Brzim djelovanjem rasvijetljena krađa

Policijska stanica Ugljevik, od strane radnice pravnog lica u Ugljeviku, zaprimila je prijavu da je NN lice ili više njih u toku noći 04/05. decembar 2019. godine uz upotrebu fizičke snage nasilno ušlo u objekat pravnog lica.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izvršili uviđaj lica mjesta. Uviđajem je utvrđeno, da je otuđen novac. Operativnim  radom na trenu policijski službenici  došli su do izvršioca djela. Utvrđeno je, da se radi o licu B.T. Nakon kompletiranja predmeta protiv lica B.T. sledi izvještaj nadležnom  tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ” Teška krađa”.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na građane da povedu računa o zaštiti svoje imovine, kao i da prijave policiji kretanja sumnjivih i nepoznatih lica i vozila, naručito u naseljima i ulicama gdje je očigledno mala frekvencija kretanja lica i vozila. 

Sva sumnjiva dešavanja i kretanja nepoznatih lica prijavite na broj 122 koji je besplatan, ne morate se predstavljati poziv može biti anoniman

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *