U Udruženju veterana odbrambeno-otadžbinskog rata nezadovoljni položajem boračke populacije /VIDEO/

Položajem boračke populacije nezadovoljni su u Udruženju veterana odbrambeno-otadžbinskog rata. Nagomilani problemi kako navode, zahtijevaju sistemsko rješenje kroz određene izmjene i dopune zakona. Ocjenjuju i da je kompletna politička situacija veoma nestabilna, i kako navode, opasna za Srpsku.

Očekivali smo da će biti zakazana tematska sjednica Narodne Skupštine Srpske, na kojoj bi se govorilo o položaju boračke populacije i pravima boraca, rečeno je na sjednici predsjedništva Republičkog odbora Udruženja veterana odbrambeno-otadžbinskog rata koja je održana u Bijeljini.

Kako bi se teška situacija u kojoj se nalaze boračke kategorije stanovništva promijenila, potrebne su kažu u Udruženju veterana izmjene i dopune zakona, za šta su i oni dostavili amandmane i poručuju da od svojih ciljeva neće odsutati.

Kažu u ovom udruženju i da aktuelna politička dešavanja u Srpskoj i BiH skreću pažnju sa važnih pitanja.

Kompletna politička situacija veoma je nestabilna i opasna za Republiku Srpsku, rečeno je u Bijeljini na sjednici Predsjedništva Republičkog odbora Udruženja veterana odbrambeno-otadžbinskog rata.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.