U Bijeljini održana panel-diskusijia “Suđenje Republici Srpskoj” /VIDEO/

Poruke sa panel diskusije “ Suđenje Republici Srpskoj” koja je održana u Bijeljini glase da djelovanje zapadnog faktora diže tenizije u BIH I onemogućava pomirenje na ovim prostorima.

Advokat Goran Petronijević nazvao je kafkijanskim sudski proces protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i ocijenio da se ovdje sudi predsedniku Republike Srpske, Narodnoj skupštini i svima onima koji su učestvovali u izboru Skupštine. Petronijevic je govorio o ovoj temi na   panel-diskusiji “Suđenje Republici Srpskoj”. On smatra da novo pojavljivanje predsjednika Republike Srpske na Sudu BiH može da izazove ispoljavanje određenih loših namjera i ističe da u Sarajevu očigledno svi imaju loše namjere.

Prema njegovim riječima, ovako brzo vođenje postupka, na prečac, ukazuje na to da oni imaju namjeru da brzo donesu presudu, da su je možda već donijeli i da imaju namjeru da je brzo izreknu, što im jednostavno ne treba dozvoliti. “Pred sudom postoje načini borbe, ali pred kvazisudom to je malo teže, imamo iskustva mi koji smo puno vremena proveli u Hagu, kaze petronijevic .

Perišić je opozciji poručio da su u zabludi ako misle da će doći na vlast ukoliko Zapad uspije da sruši Dodika i da će se dogovoriti sa Amerikancima i EU, ističući da nema dogovora sa Zapadom koji je sve političare prevario, izigrao i slagao.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *