U Bijeljini održan festival narodne muzike Raspjevano ljeto /VIDEO/

U bijeljinskom restoranu Lovac, sinoć se održao šesti po redu  muzički festival pod nazivom Raspjevano ljeto koji je i ovoga puta okupio mnogo pjevača i ljubitelja narodne i folk muzike. Pored dobre pjesme, druženja i zabave, učesnici su nagrađeni i simboličnim nagradama

Festival “Raspjevano ljeto”   okupio je po šesti put veliki broj poznatih i afirmisanih pjevača narodne muzike, sa ciljem da se muzička dešavanja ove vrste pokrenu i ponovo zažive na ovim prostorima. Raspjevano ljeto je bila odlična prilika da se održi još jedno muzičko druženje, razmjene iskustva, prošire prijateljstva i učvrste ona stara, istakao je glavni organizator Zoran Kisić.

Pobjednik festivala je duetska pjesma Mladena Dolića I Dijane Dragić pod nazivom “Brat I sestra” za koju su nagradjeni plektama I zlatnim notama.  Pobjednici 6. Festivala  “Raspjevano ljeto” su istakli da se uvijek rado vraćaju u Bijeljinu jer su ovakva okupljanja odlična prilika za druženje I ličnu promociju

Nagradu za najbolju namjensku pjesmu osvojio je Mile Zorić, u svijetu estrade poznatiji kao Mile Plavi koji je istakao da je prvi put uzeo učešće na ovom festivalu ali da ce se rado odazvati I svakom sledećem pozivu jer iz Bijeljine nosi samo pozitivne impresije.

Učesnici, ali i revijalni gosti večeri, zadovoljni su  šestim festivalom i samom organizacijom, te ističu da se radi o veoma afirmativnim i lijepim projektima koji bi trebalo da se organizuju i u drugim mjestima. Aurel Reli Bogdan je dobio plaketu zahvalnosti i zlatnu notu ispred organizacije festivala za peti dolazak, odnosno podršku i učešće na muzičkim manifestacijama u Bijeljini.

Ekstra stars će u ovoj godini odrzati još tri muzičke manifestacije,  u avgustu nas očekuje Folk parada, zatim u oktobru festival “Zlatna jesen”, a na zimu će ljubitelji narodne  muzike moći da uživaju uz Festival pod nazivom “Folk hit”.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *