U Bijeljini obilježen Svjetski dan porodice /VIDEO/

JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ Bijeljina,  Udruženje „Porodični krug“ i JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina juče  su povodom Svjetskog dana porodice organizovali predavanje na temu „Kako vaspitati samostalno i uspješno dijete-samostalna djeca su srećnija“.

Roditelje i brojne vaspitače iz bijeljinskih predškolskih ustanova o konkretnim načinima odgoja djece upoznala je Danica Mojić, master pedagog i član Udruženja „Porodični krug“.

Organizatori su u okviru obilježavanja Svjetskog dana porodice planirali u Gradskom parku organizovati manifestaciju „Porodični trenuci“, ali su zbog nepovoljnih vremenskih prilika bili prinuđeni prolongirati održavanje iste.

Udruženje „Porodični krug” osnovano je u Bijeljini u oktobru 2014. godine. Udruženje počiva na principima partnerstva stručnog i humanog rada u funkciji podrške porodici i djeci. Posvećeno je razvijanju svijesti o značaju blagovremene, individualizovane, svrsishodne i sinhronizovane društvene podrške porodici u pripremanju djece za lakše snalaženje u uslovima stalnih i burnih promjena i uspješnije prevazilaženje porodično-bračnih kriza.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *