Tradicionalna vaskršnja humanitarna akcija SRD “Riba” /VIDEO/

Sportsko ribolovno udruženje „Riba“ iz Bijeljine danas je tradicionalno organizovalo humanitarnu akciju pripremanja obroka korisnicima Narodne kuhinje na teritoriji Grada Bijeljina.

U vrijeme vaskršnjeg posta, dok mnogi uživaju u pripremama posne trpeze i hrane za prestojeći Vaskrs, postoji dio građana koji se bori da osigura osnovne životne potrebe. Upravo iz tog razloga Sportsko ribolovno udruženje „Riba“ iz Bijeljine danas je tradicionalno organizovalo humanitarnu akciju pripremanja obroka korisnicima Narodne kuhinje na teritoriji Grada Bijeljina.

Brojni članovi udruženja “Riba” vrijedno su spremali obroke u restoranu “Izvor” u Dvorovima, odakle se širio primamljivi miris pečene ribe, a ovi članovi su odvojili vrijeme kako bi pružili podršku i pokazali solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dok praznični duh počinje da se širi našim ulicama, ova humanitarna akcija služi kao podsjetnik da je prava radost u davanju i brizi o drugima, a dok se sitni zalogaji hrane dijele, takođe se širi ljubav i podrška među ljudima čineći naš grad toplim i ljubaznijim mjestom za sve građane.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *