Tehnički remont Bratunac u Rijadu sklopio vrijedan ugovor sa saudijskom kompanijom

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ potpisala je danas u Rijadu ugovor sa holdingom “Saudi hemikal” iz Saudijske Arabije, a riječ je o realizaciji saradnje koja je dugo pripremana.

Većinski vlasnik TRB-a Slaven Ristić rekao je Srni da je riječ o transferu tehnologija zajedničke proizvodnje, te da ovaj ugovor ima veliki značaj za TRB, jer predstavlja početak dugogodišnje saradnje, novih mogućnosti i planova sa ovom saudijskom kompanijom.

Ristić je naglasio da je riječ o višemilionskom poslu, te da su u TRB-u veoma ponosni što je saudijska kompanija odlučila da im ukaže povjerenje.

“Njihovi testovi su zaista bili zahtjevni. Oni su dugo birali partnera za ovaj projekat i veoma ozbiljno analizirali brojne komapnije, a izabrali nas”, rekao je Ristić.

On je dodao da je za TRB velika čast što je izabran kao strateški partner na ovom značajnom projektu sa prestižnim saudijskim holdingom.

“Činjenica da smo uspješno odgovorili na veoma zahtjevne analize naše tehnologije i proizvoda jasno govori o visokom kvalitetu i pouzdanosti naših proizvoda”, rekao je Ristić, dodajući da ovaj izbor potvrđuje sposobnost TRB-a da ispuni najstrože zahtjeve.

TRB i ove godine učestvuje na svejtskom sajmu odbrane u Saudijskoj Arabiji /World defense show/ od 4. do 8. februara, gdje će putem eksponata, video-materijala i kataloga ova kompanija prestaviti kompletan asortiman.

Na sajmu u Saudijskoj Arabiji predstaviće se više od 750 izlagača iz 65 zemalja.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *