“Sve što se desilo Đokoviću tijesno je vezano sa politikom” /VIDEO/

Navijači Novaka Đokovića su se ponovo okupili ispred Park hotela u kom se on nalazi već četvrti dan.

Bilo ih je na stotine, nosili su srpske zastave i transparente podrške najboljem igraču svijeta. Igralo se kolo, orila se pjesma.

U jednom trrenutku javio im se Đoković i pozdravio ih, što je izazvalo delirijum među navijačima. Od četvrtka ujutru, po našem vremenu, Novak čeka konačnu odluku, na praznik mu nije dozvoljena ni posjeta srpskog sveštenika. Protojerej-stavrofor Milorad Lončar rekao je za RTS da je dozvolu da poseti Novaka zatražio episkop Siluan.

Sve što se dešava sa Novakom Đokovićem u Australiji ostaviće posljedice na odnose Srbije i Australije, kaže za RTS predsjednik Skupštine Srbije.

Đoković se već četvrti dan nalazi u hotelskoj sobi i čeka sudsku odluku, koja bi trebalo da bude donesena u ponedjeljak. Najbolji teniser svijeta će pred sudiju izaći u 10.00 časova po lokalnom vremenu. To znači da će se o Đokoviću pričati tačno u ponoć u noći između nedjelje i ponedjeljka po srednjeevropskom.

Tada će navijači u Srbiji, ali i cijeli svijet saznati da li će Novaku biti dopušten ulazak u Australiju. Advokati su već predstavili dokumenta koja bi mogla da mu pomognu da bude oslobođen, uključujući i onaj da je dobio pozitivan PCR test na kovid 16. decembra prošle godine u Beogradu.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, član Atlante, pružio je podršku Novaku Đokoviću tako što je na utakmicu protiv Lejkersa došao u majici sa likom najboljeg tenisera svijeta.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.