Stanje javnog reda i mira u Bijeljini na zadovoljavajućem nivou /VIDEO/

Stanje javnog reda i mira na području u operativnoj nadležnosti PU Bijeljina je zadovoljavajuće kažu u bijeljinskoj policiji. Dodaju da se najveći broj prekršaja iz ove oblasti odnosi na tuču i fizički napad, viku vrisku i nepristojno ponašanje, te vrijeđanje, a da su zroci narušavanja javnog reda i mira međukomšijska i druga netrpeljivost, ali i alkohol.

Tokom proteklog mjeseca na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina policija je na terenu evidentirala 23 slučaja narušavanja javnog reda i mira, što je kažu u ovoj upravi za oko 44 odsto manje u odnosu na uporedni period prošle godine.

Za počinjene prekršaje protiv javnog reda i mira podnijeta su četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 19 prekršajnih naloga, dodaju u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

U aprilu ove godine na području u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Bijeljina pronađeno je i kontrolisano jedno lice afroazijskog porijekla, što je smanjenje za oko 95 odsto u odnosu na isti mjesec lane, kada je na ovom području evidentirano 18 ilegalnih migranata. Nadležnom tužilaštvu u četvrtom mjesecu ove godine nadležnom Tužilaštvu nije podnijet ni jedan izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje lica, rečeno je u ovoj Policijskoj upravi.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *