Srpska uskoro kreće sa proizvodnjom medicinskog kiseonika /VIDEO/

Srpska uskoro kreće sa proizvodnjom medicinskog kiseonika, rekao je to zamjenik direktora UKC Republike Srpske Nenad Stevandić i Poručio je da su posljednja dešavanja u vezi kiseonika nanijela nesagledive posljedice. Istovremeno, opozicija ne odustaje od afere “Kiseonik”. Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na društvenim mrežama objavio je još jedan, kako tvrdi krunski dokaz.

Vlada Republike Srpske, na inicijativu Tima za praćenje provođenja mjera Republičkog štaba, dobila je zahtjev da se stvore pretpostavke za proizvodnju medicinskog kiseonika u Republici Srpskoj, rekao je Nenad Stevandić, zamjenik direktora UKC Republike Srpske.

On je za RTRS naveo da su već napravljeni kontakti Sa firmama iz Republike Srbije.

Poručio je da su posljednja dešavanja u vezi kiseonika nanijela nesagledive posljedice.

Istovremeno, opozicija prilaže nove dokaze za aferu kiseonik. Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je danas, uoči protesta opozicije, još jedan dokument za koji tvrdi da je “krunski dokaz za hapšenje” direktora TGT Tehnogas Stanislava Čađe.

Ilustrujući svoje tvrdnje fotografijom odbijenog zahtjeva, on smatra da je direktor Tehnogasa i uz odbijenicu nastavio sa prometom lijekova.

Poručio je da je jedini način da se razriješi afera “Kiseonik” hapšenje Čađe, direktora UKC-a Vlade Đajića, ali i ministra Alena Šeranića.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.