Srđan Mijatović na čelu povjereništva SPS u Bijeljini

Odbornik u Skupštini grada Bijeljina Srđan Mijatović imenovan je danas za šefa Povjereništva Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske /SPS/ u ovom gradu, rekao je Srni lider ove stranke Goran Selak.

Selak je naveo da je Povjereništvu osam članova, među kojima su i neki osnivači Socijalističke partije na čijem je čelu Petar Đokić, od koje su se odvojili.

“Planiramo u Bijeljini još uključivanja sjajnih kadrova iz drugih političkih partija u gradski odbor Socijalističke partije Srpske”, najavio je Selak.

Prema njegovim riječima, ove stranka će na lokalnim izborima nastupiti u 30 opština i gradova, imaće svoje kandidate za načelnike u dvije opštine i jednom gradu u Republici Srpskoj i kandidate za dva načelnika u Federaciji BiH.

“U Bijeljini na lokalnim izborima očekujemo da Socijalistička partija Srpske bude partija koja će ostvariti najbolji rezultat u gradu”, rekao je Selak.

On je dodao kako slijede izvorne principe socijalista, te napomenuo da ova politička stranka ima poslanički klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *