Sporazumni raskid ugovora: Vlado Jagodić nije više trener Radnika

Saopštenje Fudbalskog kuba Radnik povodom raskida ugovora sa doskorašnjim trenerom Vladom Jagodićem prenosimo u cijelosti!

– Fudbalski klub Radnik i trener Vlado Jagodić sporazumo su raskinuli ugovor i razišli se u prijateljskom tonu, s ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize, a obostrani zaključak je da bi promjena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rješenje za klub. FK Radnik se zahvaljuje bivšem treneru Vladi Jagodiću na dosadašnjoj više nego korektnoj saradnji. Treba uzeti u obzir i okolnosti u kojem je Jagodić stigao u naš klub, u jednom teškom periodu kada smo bili suočeni, sa raznim unutrašnjim problemima koji su se odrazili na rezultate koje smo ostvarivali u prethodnom periodu.

Nakon pet godina stabilizacije,  FK Radnik je bio  ravnopravan premijerligaš i u tom periodu je osvojio Kup BiH, a u dva maha je bio učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope. U poslednjih godinu ipo dana semberski prvoligaš se suočio sa katastrofalnim finansisjkim stanjem, lošom organizacijom, a kriza se odrazila i na takmičarski dio gdje se Radnik i danas grčevito bori za opstanak.

Fudbalski klub Radnik donio je odluku da u narednom periodu sa klupe klub predvodi dosadašnji kapiten Velibor Đurić – navodi se u saopštenju FK Radnik.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.