Spektakl u Bijeljini: Veče glamura i elegancije

U utorak, 16. maja, u Bijeljini se održava revija pod nazivom “Žena kroz vremena”, čiji su domaćini Borko Majstorović (make up Artist) kao i Danka  Klimenta ( hair stylist).

Na samoj reviji biće prikazan poptpuni spektakl. Najmodernije frizure i najsavršeniji Make-up radovi sa preko 20 modela koji će prezentovati ženu kao damu, ratnicu, anđela i sve ono sa čim se jedna žena suočava kroz različite teme.

Tematika je sasvim nova za naše prostore, nova svjetla, elementi sa kojima se do sada naš grad nije susretao. Na reviji će se pojaviti i medijska lica poput Aleksandre Tadić Cipke, Xander Misoljčić, Mc Sajsi, tv voditelji, glumci…

Riječ reditelja:

“Revijom “Žena kroz vremena” ulazimo u jednu novu sferu “novog doba”. Naime, to je revija koja prevazilazi granice statičnog i jednostavnog, opisivajući ženu sa svim onim što je ona sama. Borac, ratnik, dama, anđeo, đavo, žena je rođena da se mijenja kao i čovjek. Ovo je ustvari, pozadina prezentacije samih modela. Mejkap i heirstajl radovi su zamišljeni tako da pokažu jedinstvo i sintagmu jedne teme. Revija se naime, sa 22 modela , visokim lajt šou motivima, animacijama sa preko 10 ljudi u samoj organizaciji svakog detalja visoko rangira na našim prostorima. Ovo je nesvakidašnja pojava za naš grad. Tema je usko vezana za budućnost, te stoga i sama privlači i inspiriše mlade umjetnike svog “zanata” kao što su to Danka i Borko.”- M.M.

Veče glamura i visoke elegancije očekuje Vas u Bijeljini – Svečana sala (velika) Exkluziv. Sa početkom od 20:00 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *