SNSD od početka birao žene na značajne funkcije /FOTO/

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Bijeljini da su žene najvažniji dio stranke i da je SNSD u Republici Srpskoj od samog svog početka njegovao ulogu i poziciju žene u partiji, birajući je i dajući joj značajne uloge i funkcije.

On je istakao da u Federaciji BiH danas ima samo jedna žena na poziciji načelnika, dok su u Republici Srpskoj pet žena načelnici i svih pet iz SNSD-a, kao i aktuelni predsjednik Republike koja je ranije bila i predsjednik Vlade Srpske i ministar u Vladi.

“Žene SNSD su na brojnim pozicijama ministara u Vladi, direktora preduzeća. Mi zaista u tome vidimo kvalitet i smatramo da su žene veoma odgovoran dio društva i u tom pogledu treba im vratiti podrškom koju im mi dajemo”, rekao je Dodik.

On je pred početak proslave 8. marta sa ženama Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina naglasio da su žene u SNSD-u nosioci aktivnosti tokom cijele godine.

“Ovo je lijepa tradicija da sa ženama obilježavamo Dan žena, iz poštovanja prema njihovom aktivizmu, prema njihovoj odanosti partiji, a prije svega odanosti Republici Srpskoj. Zbog svega toga važno je da večeras, na proslavi Dana žena budemo sa njima, uz njih”, rekao je lider SNSD-a i dodao da se večeras druži sa oko 800 članica bijeljinskog odbora SNSD-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *