SNSD Bijeljina obustavlja promotivne aktivnosti i skupove /VIDEO/

Izvršni komitet Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ donio je odluku o obustavljanju promotivnih aktivnosti i skupova u okviru kampanje “Okupljanje za Srpsku” za predstojeće lokalne izbore zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i BiH.

Obustava stupa na snagu u ponedjeljak, 26. oktobra od 7.00 časova i trajaće do 2. novembra, kada će Izvršni komitet ponovo razmotriti aktuelnu epidemiološku situaciju i donijeti odluku o daljim mjerama, saopšteno je iz Glavnog izbornog štaba SNSD-a.

U skladu sa preporukama Glavnog Izbornog  štaba,  Gradski odbor SNSD-a donio je odluku o otkazivanju svih planiranih predizbornih aktivnosti ,  skupova i  javnih tribina u narednom periodu.Pozvali su i građane na odgovornost i poštovanje epidemioloških mjera.

Ćorić je uputio molbu i ostalim političkim subjektima da se pridržavaju propisanih mjera.

SNSD poziva i obavezuje sve kandidate i opštinske/gradske izborne štabove da striktno poštuju zabranu javnih okupljanja, mitinga i tribina. Težište kampanje u toku perioda važenja ove odluke prebaciće se na digitalnu kampanju, kao i na lični kontakt sa biračima ostvaren kroz veći broj kontakata u malim grupama striktno vodeći računa o epidemiološkim mjerama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *