Perić: Ugljevik ima najmanju stopu nezaposlenosti u Srpskoj /VIDEO/

U utorak 27.oktobra u Ugljeviku će biti obilježena krsna slava ove opštine Sveta Petka Paraskeva. Ove godine slava će biti obilježena u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom. Parastos za 301 poginulog borca Vojske Republike Srpske u Ugljeviku biće služen u ponedjeljak, 26. oktobra, uoči krsne slave opštine Svete Petke.

Sumirajući rezultate rada u predhodnom periodu načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić kaže da ova opština ima najmanju stopu nezaposlenosti u Srpskoj. Dosta je kako kaže urađeno u prethodnom periodu posebno u oblasti infrastrukture. Na području opštine Ugljevik  u ovoj godini uloženo je oko  2,5 miliona maraka iz lokalnog budžeta za uređenje putne infrastrukture, rekao je načelnik opštine Vasilije Perić za TV Arena.

U prethodnom periodu  asfaltirani   su putevi u ruralnim sredinama, a nastavlja se  sa uređenjem ulica u centru grada i predgrađu, najavio je Perić.

On je naveo da se na ovaj način popravlja kvalitet života u Ugljeviku, s ciljem zadržavanja stanovništva na ovim prostorima.

O ovim ali i drugim aktuelnostima gledajte opširnije u emisiji Panorama sutra od 20 časova na kanalu TV Arena.

Komentari: