Slavenko Ristić u MZ Dašnica: Ovoliko mladih na skupu daje nadu u bolje sutra

– Zbog mladih ljudi sam ušao u politiku i zato sam srećan što ih vidim u ovolikom broju. Oni su naša budućnost, a budućnost se gradi na zdravim temeljima – slobodi, ekonomskoj i političkoj stabilnosti, razvijenoj privredi – rekao je kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS Slavenko Ristić na skupu koji je organizovan u Mjesnoj zajednici Dašnica.

On je naveo da mu je drago kada se prisjeti djetinjstva i srednjoškolskih dana, koje je provodio sa prijateljima u Bijeljini, prolazeći svakodnevno uz Dašnicu.

– Tada smo razmišljali o nekim drugim stvarima, školskim obavezama, družili se, bavili sportom… Mladalačke želje i stremljenja ni danas nisu drugačija, ali su se vremena i te kako promijenila. Živimo u 21. vijeku, bez adekvatne sportske dvorane koju zaslužuje grad od 120.000 stanovnika, bez pozorišne sale, biciklističkih staza, zelenih površina za najmlađe… Sve ove projekte moramo realizovati kako bismo od Bijeljine napravili regionalni sportski i kulturni centar i kako bi mladi ovdje ostali da žive svoje snove –istakao je Ristić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *