Šeranić uručio 10 monitora za praćenje vitalnih parametara pacijenata /VIDEO/

Ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, Alen Šeranić, danas je u ime ministarstva, bijeljinskoj bolnici Sveti Vračevi i direktoru Zatku Maksimoviću donirao značajnu opremu za dijagnostikovanje kardiovaskularnih oboljenja.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić danas je bijeljinskoj Bolnici “Sveti vračevi” uručio 10 monitora za praćenje vitalnih parametara pacijenata, istakavši da se nastoji nabavljati oprema koja može da se koristi dugoročno, u svrhu preventivnih mjera. Šeranić je napomenuo da je oprema uručena bijeljinskoj Bolnici u okviru akcije isporuke medicinske opreme koju je Vlada nabavila za zdravstvene ustanove u Srpskoj.

Direktor Bolnice Zlatko Maksimović rekao je da je današnja isporuka samo početak saradnje Ministarstva i Vlade Republike Srpske sa bijeljinskom bolnicom, te im je zahvalio za pomoć.

Specijalista kardologije, eminentni stručnjak, Lazar Angelkov istakao je da će ovakva donacija u mnogome pomoći bolnici koja već radi na savremen način i trude se da svoje znanje prenesu i na druge ljekare kada je u pitanju zdravstvena njega pacijenata.

Nakon posjete bolnici Sveti Vračevi, Šeranić je posjetio i bijeljinski Dom zdravlja.

(Foto: Srna)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *