Sedmi Dan otvorenih vrata u Gradskoj kući i prilika za neposredan razgovor sa građanima /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine danasje  razgovarao  sa građanima. Tradicionalno svake posljednje subote u mjesecu Ljubiša Petrović u okviru Dana otvorenih vrata sluša sugestije i prijedloge građana o unapređenju lokalne zajednice. Najviše je pritužbi na nezaposlenost, ekonomski ambijent u kojem građani žive, ali i komunalne  probleme. 

Sedmi put od preuzimanja dužnosti gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović razgovarao je sa sugrađanima u okviru “Dana otvorenih vrata”, koji se organizuje svake posljednje subote u mjesecu.Najveći broj pritužbi odnosio se na regulativu u oblasti komunalne infrastrukture , te problema  u radu Zajednica etažnih vlasnika, dok je sugrađane iz seoskog područja najviše interesovao plan asfaltiranja puteva.

Mještane jednog dijela Ljeljenče muče neasfalirani putevi u selu.

Gradonačelnik Bijeljine kaže da se radi i na rješavanju problema uređenja putnih pojasa u Zapadnom dijelu Semberije, nastalom nakon što izlicitirani ponuđači nisu potpisali sporazum.

Preko 80 građana danas je iskoristilo priliku da razgovara sa gradonačelnikom Bijeljine i njegovim saradnicima. Prema Petrovićevim riječima u toku je procedura za izgradnju lifta u zgradi gradske uprave , s ciljem lakšeg  pristupa osoba sa invaliditetom – gradskim službama .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *