Brnabić: Jadno ako stranački dijalog zavisi od Belivuka /VIDEO/

Jadan je međustranački dijalog ako zavisi od  Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić, istakavši da je sramno ono što rade predstavnici dijela opozicije i medija koji ih podržavaju, a kojima su, kako kaže, izvor informacija vođe kriminalnog klana.

Premijerka je tako odgovorila na pitanje novinara da li nastavak međustranačkog dijaloga ima smisla s obzirom na pojačane tenzije i međusobne optužbe vlasti i dijela opozicije za povezanost sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

Govoreći o radu minimalne cijene rada, premijerka Srbije je rekla da je ekonomije Srbije nastavila da raste mnogo brže od evropskog prosjeka. Očekuje se da će minimalac dostići 300 evra početkom iduće godine.

Premijerka Ana  Brnabić prisustvovala je danas predstavljanju usluge elektronsko Uvjerenje u Drugom osnovnom sudu u Beogradu . Uvođenjem novih usluga dodatno se  olakšava život građanima.

Na portalu eUprava dostupne su tri nove usluge koje omogućuju da se sa samo nekoliko klikova elektronski dobije uvjerenje da se protiv fizičkog i pravnog lica ne vodi krivični postupak, kao i da pravno lice nije osuđivano. Nove usluge razvili su Vlada Srbije, Ministarstvo pravde i Kancelarija za IT i eUpravu sa ciljem da se građanima olakša pribavljanje tih dokumenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *