SDS Semberija u Ljeljenči: Mi smo primjer lokalpatriotske stranke /VIDEO/

Stranka demokratske Srpske Semberija jedina je stranka koja ne ide po mišljenje u Banjaluku ili Sarajevo, ona je prava lokalpatriotska partija koja se zalaže za prosperitet svih građana Bijeljine i Semberije, poručio je u Ljeljenči nosilac liste ove stranke Tomo Kovačević.

Ljeljenča je jedna od najrazvijenijih mjesnih zajednica u Semberiji, ocijenio je predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija i kandidat Koalicije “Zajedno za Semberiju i Srpsku” za gradonačelnika Mićo Mićić.

Naglasio je da su SDSS i ljudi okupljeni oko nje sigurni u pobjedu na lokalnim izborima.

Sigurni smo u našu listu, ljude koji je predstavljaju, pa tako i u dobar izborni rezultat i pobjedu našeg kandidata za gradonačelnika, rekao je u Ljeljenči Drago stajić, odbornički kandidat SDSS-a.

Domaćin Milorad Marković, pohvalio je osnivanje Stranke Demokratske Srpske Semberija. Podsjeća da je izgradio izletište na više od šest hektara zemljišta, te da je imao svesrdnu podršku Gradske uprave.

U svaku mjesnu zajednicu u Semberiji Stranka demokratske Srpske Semberija ne dolazi sa obećanjima, nego sa rezultatima i sa programom budućeg rada koji ima za cilj bolju budućnost Bijeljine, poručeno je u Ljeljenči.

Komentari: