SDS Semberija u Brijesnici: Do sada više od pola miliona KM za asfaltiranje

Odbornički kandidati SDS Semberija i predsjednik stranke i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Mićo Mićić posjetili su danas porodicu Živka Vukovića iz Brijesnice, istakavši da je prethodnih godina obezbijeđeno više od 600.000 KM za infrastrukturni razvoj ove mjesne zajednice.

– SDS Semberija u svako domaćinstvo ulazi čistog obraza, jer su iza nas djela, a ne riječi i obećanja. Na listi smo okupili ljude vrijedne pažnje, profesionalce u svom poslu, one koji mogu pomoći da se Bijeljina razvija u svakom segmentu i ne sumnjamo da narod to prepoznaje – kaže prvi čovjek SDSS-a.

Član Savjeta Mjesne zajednice Brijesnica Zoran Rakić zahvalio je Mićiću i kandidatima za odbornike na dosadašnjoj dobroj saradnji.

– Brijesnica je jedna od mjesnih zajednica u koju je najviše uloženo kada je riječ o infrastrukturi. Trenutno postoje manji zahtjevi za postavljanje javne rasvjete, košenje i sječenje rastinja uz glavnu putnu dionicu, ali večeras smo dobili obećanje od gradonačelnika da će i to biti uskoro završeno – dodao je Rakić.

Komentari: