SDS Semberija – podrška FK „Jedinstvo” iz Donje Čađavice

Predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija Mićo Mićić donirao je Fudbalskom klubu „Jedinstvo” iz Donje Čađavice zaštitnu mrežu koja će biti postavljena iza jednog od golova, dok je kandidat SDSS-a za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Pero Spasojević poklonio ovom klubu trimer za košenje trave.

– U razgovoru sa rukovodstvom kluba rečeno mi je da nedostaju određene stvari za uređenje terena, među njima i trimer, pa sam odlučio da to bude moj poklon radnicima koji kose travu. Svakodnevno sam na terenu i tu sam, zajedno sa svojom strankom, da odgovorim na sve potrebe mještana – istakao je Spasojević.

Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima Mićo Mićić kaže da on i njegovi saradnici nastavljaju da budu na usluzi građanima, te da je današnja posjeta fudbalerima još jedan od primjera podrške sportu u Semberiji.

– Bijeljina je proglašena evropskim gradom sporta za 2020. godinu i mi se trudimo da u svakoj prilici promovišemo taj uspjeh. Nastavljamo da podržavamo sport, odlučno, za Bijeljinu budućnosti! – naveo je Mićić.

Današnjoj utakmici FK „Jedinstva” u Donjoj Čađavici prisustvovali su i drugi kandidati SDS Semberija za odbornike u gradskom parlamentu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *